Dagen
Uren
Minuten
Seconden

NATIONAAL BINNENVAART CONGRES

3 oktober 2019, ROTTERDAM

Ontmoet.
Naast een programma met interessante sprekers wordt de nadruk in het congres op interactie gelegd. Op de 5 grootste en meest actuele thema’s wordt in kleinere groepen de verdieping gezocht. Maar ook een-op-een afspraken met experts en speedmeets staan op het programma. Je gaat naar huis met zeker 5 nieuwe contacten.

Wie ontmoet je? Binnenvaartondernemers, binnenvaart gerelateerde bedrijven en toeleveranciers, verladers, logistiek dienstverleners, bevrachters, terminals, havens en andere geïnteresseerden.

Ontdek.
Bent jij klaar voor de toekomst? Kijk je altijd eerst de kat uit de boom of ben je een haantje de voorste bij nieuwe ontwikkelingen? Er komt veel op je af als ondernemer; de energietransitie, digitalisering, varen we straks autonoom of niet, hoe zien logistieke ketens van de toekomst eruit, heb ik straks nog voldoende personeel…? Allemaal vragen die wellicht bij je leven en waar we tijdens het congres, samen met jou, maar ook met experts en koplopers op deze gebieden, antwoorden op gaan vinden.

Ontwikkel.
Samen met jou willen we de koers uitzetten met blik op de toekomst! Welke kant gaan we op en welke ontwikkelingen zijn kansrijk? Middels het geven van informatie op the Big 5 thema’s willen we je eigen pad laten kiezen, want de toekomst ziet er voor iedereen anders uit. Dat wat goed is voor de een is niet passend voor de ander. Ontwikkel je eigen visie op de diverse thema’s en kijk wat past voor jou.

Zorg dat je erbij bent!

Reserveer de datum alvast in je agenda en geef hieronder aan of je erbij bent. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de verder invulling van het programma en updates van sprekers.

We zijn achter de schermen druk met de organisatie. We willen dat dit congres nuttig is voor alle bezoekers. Dus heb je nog ideeën of wensen over onderwerpen die aandacht verdienen in het programma, laat het ons dan weten! Dat kan via het contactformulier.

Ontmoet. Ontdek. Ontwikkel.

Is de binnenvaart klaar voor de toekomst?

Registreer je direct met onderstaande knop!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte